keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen kuvapostaus: Chocolats pour Pâques

Heipparallaa vaan kaikille lukijoille ja mukavaa pääsiäisviikkoa! Ihan ensimmäiseksi parit SHOUTOUTIT INSTAGRAMISSA elikkäs käykäähän ihmeessä seuraamaan IG:ssä mua nimellä moonankakkutaivas ja L'Atelier de Vincentin tili löytyy nimellä latelierdevincentmary ! Instasta pääsee kurkkailemaan työn alla olevia projekteja enemmän reaaliajassa. Ja nyt asiaan. Maanantaina saatiin viimeisetkin suklaapuput- ja kanat nätisti paketteihin Ateljeen puolella, ja nyt onkin mukava ottaa muutama päivä vähän iisimmin ennen työntäyteistä viikonloppua. Suklaaluomusten lisäksi myös kakkukauppa käy kuumana pääsiäisen juhlapyhinä, leivistä puhumattakaan. Ateljeen porukalla on siis täysi tohina päällä perjantaista maanantaihin ja hyvä niin. Mutta nyt suklaaihanuuksien pariin! 


Söpö maitosuklaapupu. Näitä pupuja valettiin yhteensä reilut sata kappaletta. Suurin osa meni tilauksesta eräälle suurelle hotellille, mutta muutamia jätettiin myyntiin myös meille puotiin. Pupu on täytetty maitosuklaakonvehdeilla.






Astetta naisellisempi versio perinteisestä suklaamunasta: tummasta suklaasta valmistettu pääsiäismuna koristeltiin kauttaaltaan sokerimassakukilla ja viimeisteltiin söpöllä koristenauhalla. Go girly or go home!


Suklaatipuja valettiin valkoisesta ja tummasta suklaasta italialaiseen silikonimuottiin.



Monsieur Bon Bon, tummaa suklaata hassulla twistillä!




Army of crazy-Bob. Tässä siis hullujen Bobien armeija!



Vuoden 2017 pääsiäiskokoelma L'Atelier de Vincentissä näyttää jotakuinkin tältä. Jos joku päättää tulla Nizzaan pääsiäisen viettoon (muutamia tuttuja onkin jo tulossa!) niin saa tulla moikkaamaan meitä suklaahirmuja osoitteeseen 136 Boulevard Gambetta ja ihastelemaan pupuja sun muita ihan paikan päälle. :) Mukavaa pääsiäistä kaikille!

Vielä muistutan, koska somehan on nykypäivän huippukeksintö, että meitä pääsee seuraamaan nyt myös Instagramin ja Facebookin puolella:

Moonan kakkutaivas IG: moonankakkutaivas

L'Atelier de Vincent IG: latelierdevincentmary 
L'Atelier de Vincent löytyy myös Facebookista

Tervetuloa seuraamaan porukan sokerintäytteisiä päiviä täältä Nizzasta!

-Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti