keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kukilla kuorrutettu ylioppilaskakku






Gerberat, ruusut ja hennot pikkukukat ovat ehdottomasti tämän ylioppilaskakun päätähtiä. Kakku toi hieman kesää keskelle pimeää joulukuuta raikkaalla mansikkamoussetäytteellään. Tein kukat ja lehdet sokerimassasta ja kiinnitin ne kakkuun tomusokerin ja veden seoksella, joka ajaa samaa asiaa kuin elintarvikeliima, mutta maistuu paljon paremmalta. Varjostin kukat tomumaisilla elintarvikeväreillä, jotka ovat ihan huikeita juuri varjostamiseen. Kakkupohjana on vaaleasokerikakku ja täytteenä vadelmahilloa ja mansikkamoussea. Tämä kakku oli ehdottomasti joulukuun valonpilkahdus ja vei ajatukset hetkeksi pois kylmästä sekä ulkonäkönsä ja makunsakin puolesta.

- Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti