maanantai 20. heinäkuuta 2015

Mustaa valkoisella vai toisinpäin??

Serkkuni pääsi ripille parisen päivää sitten ja en tietenkään voinut lähteä juhliin mukanani jotain pientä makeaa. Teemaväreiksi valikoitui aina yhtä tyylikkäät musta ja valkoinen. Pursotinpussi pääsi jälleen todistamaan monikäyttöisyyttään näitä keksejä tehdessä. Kehittelin kekseihin salmiakinmakuisen mustan kuorrutteen. Apteekin salmiakkimixeri ja musta elintarvikeväri yhdessä tekivät sokerikuorrutteesta mustaakin mustempaa. Pakko sanoa, että kuorrutettahan tuli maisteltua ja hyvää se oli. Myös koemaistajat taisivat sitä kehua. Valkoinen kuorrute taas on pehmeää ja tasapainoista vaniljaa, joka sopii hyvin yhteen kirpeän salmiakin kanssa.













- Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti